RESELLER HOSTING
Pokrenite vlastiti web hosting biznis.

Reseller hosting

Naši reseller paketi Vam pružaju idealno riješenje za pokretanje vlastitog web hosting biznisa, ili ako ste web dizajner i potreban vam je prostor za hosting velikog broja web stranica. Za Vas smo pripremili tri Reseller Hosting paketa koji bi zadovoljili Vaše potrebe. Sva administracija vrši se preko WebHostManager (WHM) panela preko koga možete kreirati sopstvene hosting pakete, hosting naloge i slobodno upravljati istim.Svi reseller paketi su sa korisnickim cPanelom i Softaculous aplikacijom koja Vam omogućava jednostavnu instalaciju preko 220 popularnih web aplikacija i alata.U nasoj ponudi se nalaze 3 reseller paketa koji se nalaze ispod:


Reseller paketi

Standard
10 €
Mjesečna cijena
20 GB Prostora
400 GB Protoka
Neograničen broj korisnika
WHM/cPanel
Podrška 24/7
Premium
18 €
Mjesečna cijena
40 GB Prostora
800 GB Protoka
Neograničen broj korisnika
WHM/cPanel
Podrška 24/7
Professional
30 €
Mjesečna cijena
80 GB Prostora
2TB Protoka
Neograničen broj korisnika
WHM/cPanel
Podrška 24/7

Uptime garancija

Mi smatramo da je nemoguće garantovati uptime veći od 99.90%. Uptime zavisi od mreže datacentra, od datacentra, od linkova ka provajderima, od napada (DDoS i sl.). Pored navedenog moguće je da neki od brojnih sajtova na serveru ima trenutno veliki broj posjeta, neispravne ili problematične skripte...Zbog svega toga nismo spremni da garantujemo uptime 99.99 %. Garantujemo 99.50 % dostupnosti Vašeg sajta (oko 4 sata maksimalne nedostupnosti na mjesečnom nivou). Po dosadašnjem trendu, uptime koji možemo obezbijediti je ubjedljivo preko 99.70 %.

Šta je Softaculous

Softaculous je automatski instaler koji vam omogućava da brzo i lako instalirate blogove, CMS, eCommerce prodavnice i forume direktno u svoj Hosting nalog. Softaculous je brz, lak za upotrebu i podržava najbolje web aplikacije koje su na raspolaganju. Instalacije ne traju duže od 60 sekundi i možete ga pronaći u našem cPanelu.U sklopu ove skripte postoji ogroman katalog sa preko 250 aplikacija i platformi koje možete izabrati.